Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Potica orzechowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Buka" data-source="post: 1570991" data-attributes="member: 67"><p>Joanno, zabieram się do tej poticy, ale będe wdzięczna, jeśli zechcesz odpowiedzieć na moje pytania: </p><p>1. czy tortownica z kominkiem 27 cm nie będzie za mała na całą porcję ciasta? </p><p>2. Jeśli tak, to podzielę je na pół, ale wtedy mam ochotę tę drugą część przechować w lodówce i upiec rano. Próbowałas tak?</p><p>3. Czy tego nadzienia będzie za dużo na połowę porcji ciasta? Mogłabym drugą część zrobić z nadzieniem czekoladowym. </p><p> Jak uważasz?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Buka, post: 1570991, member: 67"] Joanno, zabieram się do tej poticy, ale będe wdzięczna, jeśli zechcesz odpowiedzieć na moje pytania: 1. czy tortownica z kominkiem 27 cm nie będzie za mała na całą porcję ciasta? 2. Jeśli tak, to podzielę je na pół, ale wtedy mam ochotę tę drugą część przechować w lodówce i upiec rano. Próbowałas tak? 3. Czy tego nadzienia będzie za dużo na połowę porcji ciasta? Mogłabym drugą część zrobić z nadzieniem czekoladowym. Jak uważasz? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Potica orzechowa
Top
Bottom