Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Potrawka grzybowo-sejtanowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mamuska_samuska" data-source="post: 535643" data-attributes="member: 1020"><p>Zapomnialam napisac cos na temat sejtana - stad ta (*) przy nim. Sejtan jest powszechnie znany wegetarianom jako dobre zrodlo bialka. Jest to bialko z pszenicy. Gdzies na to mialam nawet przepis, ale nigdy nie robilam sama. Ma taka fajna gabczasta strukture i nasiaka przyprawami jeszcze lepiej niz tofu. Uwielbiam to! A od kiedy znalazlam &quot;surowy&quot; sejtan w sklepie ze zdrowa zywnoscia kupuje go dosc czesto. Pozdrawiam M-S.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mamuska_samuska, post: 535643, member: 1020"] Zapomnialam napisac cos na temat sejtana - stad ta (*) przy nim. Sejtan jest powszechnie znany wegetarianom jako dobre zrodlo bialka. Jest to bialko z pszenicy. Gdzies na to mialam nawet przepis, ale nigdy nie robilam sama. Ma taka fajna gabczasta strukture i nasiaka przyprawami jeszcze lepiej niz tofu. Uwielbiam to! A od kiedy znalazlam "surowy" sejtan w sklepie ze zdrowa zywnoscia kupuje go dosc czesto. Pozdrawiam M-S. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Potrawka grzybowo-sejtanowa
Top
Bottom