Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Powidła śliwkowe same się robiące
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="skanna" data-source="post: 1184269" data-attributes="member: 1535"><p>Janie, jak miło z Twojej strony, że wyciągnęłaś ten przepis - nigdy go nie widziałam, a od robienia własnych powideł (co na diecie MM byłoby wskazane), zawsze odstręczała mnie konieczność mieszania i pilnowania i zapamiętany z dzieciństwa smak zbyt mocno przysmażonych powideł. Te wypróbuję na pewno, tylko napiszcie proszę, w jakim naczyniu toto robić - w żaroodpornym może być?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="skanna, post: 1184269, member: 1535"] Janie, jak miło z Twojej strony, że wyciągnęłaś ten przepis - nigdy go nie widziałam, a od robienia własnych powideł (co na diecie MM byłoby wskazane), zawsze odstręczała mnie konieczność mieszania i pilnowania i zapamiętany z dzieciństwa smak zbyt mocno przysmażonych powideł. Te wypróbuję na pewno, tylko napiszcie proszę, w jakim naczyniu toto robić - w żaroodpornym może być? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Powidła śliwkowe same się robiące
Top
Bottom