Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Powidła śliwkowe same się robiące
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="alik" data-source="post: 160580" data-attributes="member: 576"><p>aha, ja nie smaruję olejem, ale najpierw stawiam na kuchni, podgrzewam chwilę i jak puszczą już sok to do piekarnika, no i pozwalam sobie na mieszanie od czasu do czasu /moim zdaniem nie należy mieszać kiedy się robi na kuchece, ale w piekarniku chyba to nie przeszkadza, ale może mi się tylko udaje i się nie przypala?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alik, post: 160580, member: 576"] aha, ja nie smaruję olejem, ale najpierw stawiam na kuchni, podgrzewam chwilę i jak puszczą już sok to do piekarnika, no i pozwalam sobie na mieszanie od czasu do czasu /moim zdaniem nie należy mieszać kiedy się robi na kuchece, ale w piekarniku chyba to nie przeszkadza, ale może mi się tylko udaje i się nie przypala? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Powidła śliwkowe same się robiące
Top
Bottom