Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Powidła śliwkowe same się robiące
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Penia" data-source="post: 161176" data-attributes="member: 39"><p>Te śliwki, ich skórka nadaje właśnie smaku i porządanej konsystencji powidłom. Ja je bardzo wysmażam prawie na sucho tak, że można je kroić. Jak kto woli bardziej płynne to niech robi to krócej.</p><p>Ja robię ze śliwek węgierek ale tych prawdziwych nie żadnych łutówek czy tym podobnych. A te śliwki to tak jeszcze z miesiąć trzeba poczekać, a może dłużej. </p><p>Pierników niestety nie przekładam powidłami, wolę je jeść z chlebkiem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Penia, post: 161176, member: 39"] Te śliwki, ich skórka nadaje właśnie smaku i porządanej konsystencji powidłom. Ja je bardzo wysmażam prawie na sucho tak, że można je kroić. Jak kto woli bardziej płynne to niech robi to krócej. Ja robię ze śliwek węgierek ale tych prawdziwych nie żadnych łutówek czy tym podobnych. A te śliwki to tak jeszcze z miesiąć trzeba poczekać, a może dłużej. Pierników niestety nie przekładam powidłami, wolę je jeść z chlebkiem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Powidła śliwkowe same się robiące
Top
Bottom