Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Powidlbuchteln
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Elzunia" data-source="post: 1666995" data-attributes="member: 30485"><p>Trudno mi powiedziec, ostatnio robilam chyba w kwietniu. Czasem robie w tortownicy 30, czasem w brytfance 37*27 (albo jakos tak). Pamietam, ze w tortownicy byly fajne bo przylegaly do siebie i byly przez to mieciutkie ale wtedy sa bardzo wysokie (u mnie to ciasto rowniez bardzo wyrasta).</p><p>Zapomnialam w przepisie dopisac, ze z dwunastu sztuk wychodza bardzo duze, ze mozna podzielic na np. 16 czesci.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elzunia, post: 1666995, member: 30485"] Trudno mi powiedziec, ostatnio robilam chyba w kwietniu. Czasem robie w tortownicy 30, czasem w brytfance 37*27 (albo jakos tak). Pamietam, ze w tortownicy byly fajne bo przylegaly do siebie i byly przez to mieciutkie ale wtedy sa bardzo wysokie (u mnie to ciasto rowniez bardzo wyrasta). Zapomnialam w przepisie dopisac, ze z dwunastu sztuk wychodza bardzo duze, ze mozna podzielic na np. 16 czesci. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Powidlbuchteln
Top
Bottom