Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Powidlbuchteln
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 1667437" data-attributes="member: 4258"><p>Joanno, ja tak samo robię drożdżowe. Ile zabierze. Dla przepisu, staram się ważyć, mierzyć żeby później jednak zapisać. Za ręczne wyrabianie jednak się nie wezmę za cholerę. Chyba bym ducha wyzionęła teraz. Od mamy nauczyłam się, że konsystencję ciasta drożdżowego regulowała mlekiem a nie mąką. Nie raz było: podgrzej mi trochę mleka bo za gęste ciasto. No i lała z kubka prosto</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 1667437, member: 4258"] Joanno, ja tak samo robię drożdżowe. Ile zabierze. Dla przepisu, staram się ważyć, mierzyć żeby później jednak zapisać. Za ręczne wyrabianie jednak się nie wezmę za cholerę. Chyba bym ducha wyzionęła teraz. Od mamy nauczyłam się, że konsystencję ciasta drożdżowego regulowała mlekiem a nie mąką. Nie raz było: podgrzej mi trochę mleka bo za gęste ciasto. No i lała z kubka prosto [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Powidlbuchteln
Top
Bottom