Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Prince polo
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dominique" data-source="post: 581624" data-attributes="member: 1346"><p>Zaplanowalam te ciacho jako tort na urodziny synka w sobote.</p><p>Prosze o rady:</p><p>1)biszkopt upiec w tym samym dniu co przekladanie masa ciacha czy lepiej dzien wczesniej jak to robi sie do tortow</p><p>2)lepiej smakuje jesli biszkopt nie jest przekrojony i przelozony masa? (bo tak planuje zrobic, ale jesli to ujmie smakowi to przekladac nie bede)</p><p>Dzieki Kochane!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dominique, post: 581624, member: 1346"] Zaplanowalam te ciacho jako tort na urodziny synka w sobote. Prosze o rady: 1)biszkopt upiec w tym samym dniu co przekladanie masa ciacha czy lepiej dzien wczesniej jak to robi sie do tortow 2)lepiej smakuje jesli biszkopt nie jest przekrojony i przelozony masa? (bo tak planuje zrobic, ale jesli to ujmie smakowi to przekladac nie bede) Dzieki Kochane! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Prince polo
Top
Bottom