Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Proste ciasto ze śliwkami i orzechami laskowymi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 98007" data-attributes="member: 151"><p>Krem kajmakowy można zrobić samemu.Przepis podaję za Elą-tu-i-tam z forum GW:</p><p><a href="http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=20980383&a=20985545" target="_blank">http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=7...0383&a=20985545</a> </p><p></p><p>"W obrazkach (tekst francuski) jest tu</p><p><a href="http://www.supertoinette.com/recettes/confiture_lait_de_to.htm" target="_blank">http://www.supertoinette.com/recettes/conf..._lait_de_to.htm</a></p><p>2 litry mleka, 1 kg cukru, 1 kg cukru "gelifiant" (taki do stezania konfitur),</p><p>2 laski wanilii (albo 2 cukry waniliowe?), 1 naparstek rumu</p><p></p><p>Przepis wyglada mi troche dociagany do marketingo cukrow waniliowych i </p><p>cukru "gelifiant", ale obrazki pokazuja jak proces przygotowania wyglada"</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 98007, member: 151"] Krem kajmakowy można zrobić samemu.Przepis podaję za Elą-tu-i-tam z forum GW: [URL="http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=20980383&a=20985545"]http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=7...0383&a=20985545[/URL] "W obrazkach (tekst francuski) jest tu [URL="http://www.supertoinette.com/recettes/confiture_lait_de_to.htm"]http://www.supertoinette.com/recettes/conf..._lait_de_to.htm[/URL] 2 litry mleka, 1 kg cukru, 1 kg cukru "gelifiant" (taki do stezania konfitur), 2 laski wanilii (albo 2 cukry waniliowe?), 1 naparstek rumu Przepis wyglada mi troche dociagany do marketingo cukrow waniliowych i cukru "gelifiant", ale obrazki pokazuja jak proces przygotowania wyglada" [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Proste ciasto ze śliwkami i orzechami laskowymi
Top
Bottom