Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
prosty jasny chleb na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Elzunia" data-source="post: 1677576" data-attributes="member: 30485"><p>Zrobilam zaczyn z maki pszennej i po dwoch godzinach mam pelen litrowy sloik. Myslalam, ze bedzie sie przerabial cala noc tak jak sie nalezy i jutro bede robic chleb. Dzisiaj juz nie bede nic robic. Czy moge go zamknac w sloiku do jutra w lodowce? Jutro okolo 17 mam zamiar zaczac robic chleb. Nic mu sie nie stanie?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elzunia, post: 1677576, member: 30485"] Zrobilam zaczyn z maki pszennej i po dwoch godzinach mam pelen litrowy sloik. Myslalam, ze bedzie sie przerabial cala noc tak jak sie nalezy i jutro bede robic chleb. Dzisiaj juz nie bede nic robic. Czy moge go zamknac w sloiku do jutra w lodowce? Jutro okolo 17 mam zamiar zaczac robic chleb. Nic mu sie nie stanie? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
prosty jasny chleb na zakwasie
Top
Bottom