Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty żytni chleb radzieckiego żołnierza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="josel" data-source="post: 1435069" data-attributes="member: 42551"><p>Witam,</p><p></p><p>Jako początkujący piekarnik postanowiłem sobie, że właśnie ten przepis opanuję jako mój pierwszy. Mam za sobą już kilka prób, jednak za każdym razem coś jest nie w porządku. Za pierwszym razem na pewno dałem za dużo wody, wyszedł bardzo zbity i mokry, a przy górze miał ogromne dziury, ale w smaku był świetny (kwaskowy, taki jak lubię). Następny - przesoliłem. Zaś tutaj przedstawiam zdjęcia trzeciego i z kolei on, choć chyba ładnie wyrósł, to w smaku jakiś taki mączny i bezsmakowy. Czyżby zakwasu było za mało? Liczę, że podzielicie się swoim doświadczeniem.</p><p></p><p><a href="http://imgur.com/9SMqvWT,uMSwAn5" target="_blank">To zdjęcia mojego trzeciego chlebka</a></p><p></p><p>Pozdrawiam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="josel, post: 1435069, member: 42551"] Witam, Jako początkujący piekarnik postanowiłem sobie, że właśnie ten przepis opanuję jako mój pierwszy. Mam za sobą już kilka prób, jednak za każdym razem coś jest nie w porządku. Za pierwszym razem na pewno dałem za dużo wody, wyszedł bardzo zbity i mokry, a przy górze miał ogromne dziury, ale w smaku był świetny (kwaskowy, taki jak lubię). Następny - przesoliłem. Zaś tutaj przedstawiam zdjęcia trzeciego i z kolei on, choć chyba ładnie wyrósł, to w smaku jakiś taki mączny i bezsmakowy. Czyżby zakwasu było za mało? Liczę, że podzielicie się swoim doświadczeniem. [URL="http://imgur.com/9SMqvWT,uMSwAn5"]To zdjęcia mojego trzeciego chlebka[/URL] Pozdrawiam [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty żytni chleb radzieckiego żołnierza
Top
Bottom