Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty żytni chleb radzieckiego żołnierza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 1496682" data-attributes="member: 1443"><p>Właśnie wyciągnęłam z pieca, pachnie obłędnie, piekłam w wersji najprostszej tzn. dla radzieckiego żołnierza z mąki żytniej 2000 na zakwasie jednofazowym (jeszcze nigdy mnie nie zawiódł), na zdjęcia trzeba poczekać do poniedziałku, bo wtedy wracam na Montignaca i z tej okazji był pieczony, jak go najlepiej przechowywać? Nie mam dla niego chłodnej spiżarki. Temperatura blisko okna 20 stopni, chyba lepsze byłoby chłodniejsze miejsce, ale dysponuję tylko lodówką.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 1496682, member: 1443"] Właśnie wyciągnęłam z pieca, pachnie obłędnie, piekłam w wersji najprostszej tzn. dla radzieckiego żołnierza z mąki żytniej 2000 na zakwasie jednofazowym (jeszcze nigdy mnie nie zawiódł), na zdjęcia trzeba poczekać do poniedziałku, bo wtedy wracam na Montignaca i z tej okazji był pieczony, jak go najlepiej przechowywać? Nie mam dla niego chłodnej spiżarki. Temperatura blisko okna 20 stopni, chyba lepsze byłoby chłodniejsze miejsce, ale dysponuję tylko lodówką. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Prosty żytni chleb radzieckiego żołnierza
Top
Bottom