Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Przecieraki vel żelazne kluski*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="iluana" data-source="post: 1400795" data-attributes="member: 17117"><p>Pomijając to jaka jest właściwa nazwa - polecam bardzo kluchy ziemniaczane ( jak w przepisie - tyle ,że ja używam mąki pszennej) podsmażone z cebulką ( mięsni moga też z boczkiem) , a na to kapusta kiszona i szklanka zimnego mleka do popicia. Jedno z moich najulubienszych dań - przynajmniej raz na 2 miesiące gości na naszym stole. A pytanie &quot;a może kluchy?&quot; zawsze spotyka się z entuzjazmem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iluana, post: 1400795, member: 17117"] Pomijając to jaka jest właściwa nazwa - polecam bardzo kluchy ziemniaczane ( jak w przepisie - tyle ,że ja używam mąki pszennej) podsmażone z cebulką ( mięsni moga też z boczkiem) , a na to kapusta kiszona i szklanka zimnego mleka do popicia. Jedno z moich najulubienszych dań - przynajmniej raz na 2 miesiące gości na naszym stole. A pytanie "a może kluchy?" zawsze spotyka się z entuzjazmem [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Przecieraki vel żelazne kluski*
Top
Bottom