Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Przepyszna masa do napoleonki, tarty, babeczek...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="margolcia" data-source="post: 196468" data-attributes="member: 179"><p>Hii - mam małe pytanko: czy tą masą można przełozyć tort? chciałabym zrobić tort toffi z dżemem porzeczkowym (katarzynki), ale bez bitej śmietany będzie OK?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="margolcia, post: 196468, member: 179"] Hii - mam małe pytanko: czy tą masą można przełozyć tort? chciałabym zrobić tort toffi z dżemem porzeczkowym (katarzynki), ale bez bitej śmietany będzie OK? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Przepyszna masa do napoleonki, tarty, babeczek...
Top
Bottom