Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Przepyszna masa do napoleonki, tarty, babeczek...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="karotka1203" data-source="post: 769844" data-attributes="member: 9363"><p>hej! </p><p></p><p>ja byłam zawsze anty do kremów typu: ucieramy masło na puch i powoli dodajemy budyń itp. zawsze mi się zważyło.. ale ten krem to rewelacja... nie ukrywam ze tez mi wyszły grudki, ale i tak razem z petitkami ciasto wyszlo super... takie delikatne, niesłodki... ale chyba jakość cukru waniliowego jest ważna, bo w moim kremie cos mało było go czuc... jutro robie znów i teraz zwiększe ilość tego cukru...</p><p></p><p>ale mam pytanie: czy ten krem + ciasto murzynkowe to nie za słodkie połączenie? jak myślicie? jak wasze wrażenia? aaaa i jeszcze... czy ten krem dobrze będzie smakował z np.ciastem orzechowym? ala biszkoptem orzechowym?</p><p></p><p>smaczne pozdrówka :*</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karotka1203, post: 769844, member: 9363"] hej! ja byłam zawsze anty do kremów typu: ucieramy masło na puch i powoli dodajemy budyń itp. zawsze mi się zważyło.. ale ten krem to rewelacja... nie ukrywam ze tez mi wyszły grudki, ale i tak razem z petitkami ciasto wyszlo super... takie delikatne, niesłodki... ale chyba jakość cukru waniliowego jest ważna, bo w moim kremie cos mało było go czuc... jutro robie znów i teraz zwiększe ilość tego cukru... ale mam pytanie: czy ten krem + ciasto murzynkowe to nie za słodkie połączenie? jak myślicie? jak wasze wrażenia? aaaa i jeszcze... czy ten krem dobrze będzie smakował z np.ciastem orzechowym? ala biszkoptem orzechowym? smaczne pozdrówka :* [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Przepyszna masa do napoleonki, tarty, babeczek...
Top
Bottom