Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Przepyszna masa do napoleonki, tarty, babeczek...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="vanilia_sky" data-source="post: 923546" data-attributes="member: 14868"><p>a czy jak robiłyście ten krem z krakersami to trzymałyście to w lodówce?i ile to powinno być w lodówce przed podaniem? Wymyśliłam sobie zrobić to na Wigilię klasową(jest we wtorek) i zastanawiam się czy zrobić dziś czy jutro..a może zrobić coś innego? rok temu zrobiłam rafaello na krakersach i wszystkim smakowało, macie jakiś pomysł?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vanilia_sky, post: 923546, member: 14868"] a czy jak robiłyście ten krem z krakersami to trzymałyście to w lodówce?i ile to powinno być w lodówce przed podaniem? Wymyśliłam sobie zrobić to na Wigilię klasową(jest we wtorek) i zastanawiam się czy zrobić dziś czy jutro..a może zrobić coś innego? rok temu zrobiłam rafaello na krakersach i wszystkim smakowało, macie jakiś pomysł? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Przepyszna masa do napoleonki, tarty, babeczek...
Top
Bottom