Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Przetwory owocowe bez cukru
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 1646779" data-attributes="member: 232"><p>Tak naprawdę to ja &#8222;janginizuje&#8221; w ten sposób jabłka od lat, nawet o tym nie wiedząc. Do musu jabłkowego dodaje szczyptę soli, ale myślałam ze je w ten sposób konserwuje. Do pomidorowego przecieru zaś trochę soli i szczyptę cukru.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 1646779, member: 232"] Tak naprawdę to ja „janginizuje” w ten sposób jabłka od lat, nawet o tym nie wiedząc. Do musu jabłkowego dodaje szczyptę soli, ale myślałam ze je w ten sposób konserwuje. Do pomidorowego przecieru zaś trochę soli i szczyptę cukru. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Przetwory owocowe bez cukru
Top
Bottom