Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Przetwory owocowe bez cukru
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 1646788" data-attributes="member: 592"><p>no agrest czy wiśnie raczej mega słodkie nie będą , no nie ma cudów , ta metoda mi jest znana od kilkudziesięciu lat bo ja od ponad 30 kupuje książki o makrobiotyce i to się z tego wywodzi , słodkie truskawki można i tak i tak ,zależny czy ma być owoc w soku czy mus czy powidła , słodsze będą te zagęszczone z ze szczypta soli niż te pasteryzowane ze szczypta soli w słoiczku </p><p>Ale kwaśne owoce też dają rade , będą słodsze , ale nie jak dżem z cukrem , cudów nie ma </p><p>No truskawki, słodkie polskie w sierpniu morele, czereśnie, bardzo słodki agrest(ten czerwony) , jabłka , śliwki moga być bardzo słodkie , ale ciut inna słodycz niż z cukrem , subtelniejsza</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 1646788, member: 592"] no agrest czy wiśnie raczej mega słodkie nie będą , no nie ma cudów , ta metoda mi jest znana od kilkudziesięciu lat bo ja od ponad 30 kupuje książki o makrobiotyce i to się z tego wywodzi , słodkie truskawki można i tak i tak ,zależny czy ma być owoc w soku czy mus czy powidła , słodsze będą te zagęszczone z ze szczypta soli niż te pasteryzowane ze szczypta soli w słoiczku Ale kwaśne owoce też dają rade , będą słodsze , ale nie jak dżem z cukrem , cudów nie ma No truskawki, słodkie polskie w sierpniu morele, czereśnie, bardzo słodki agrest(ten czerwony) , jabłka , śliwki moga być bardzo słodkie , ale ciut inna słodycz niż z cukrem , subtelniejsza [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Przetwory owocowe bez cukru
Bottom