Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Pstrąg pieczony (Malwina)*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Johasia" data-source="post: 39297" data-attributes="member: 36"><p>Ostatnio robiłam pieczonego pstrąga. Na wstępie musiałam go zamarynować: cytryna, oliwa, czosnek, zielony koperek +pietruszka/. Natarłam rybkę bardzo dokładnie </p><p>Rozgrzany do 200 stopni piekarnik i 15 minut z jednej i 15 z drugiej strony. Do tego ogromna ilość warzyw/ co lubicie- pomidory, kalafiory, brokuły/ i nigdy w życiu nie wyjdzie więcej kalorii niż oczekujecie. </p><p>Ale uwaga: bez ziemniaczków i innych węglowodaników. Polecam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Johasia, post: 39297, member: 36"] Ostatnio robiłam pieczonego pstrąga. Na wstępie musiałam go zamarynować: cytryna, oliwa, czosnek, zielony koperek +pietruszka/. Natarłam rybkę bardzo dokładnie Rozgrzany do 200 stopni piekarnik i 15 minut z jednej i 15 z drugiej strony. Do tego ogromna ilość warzyw/ co lubicie- pomidory, kalafiory, brokuły/ i nigdy w życiu nie wyjdzie więcej kalorii niż oczekujecie. Ale uwaga: bez ziemniaczków i innych węglowodaników. Polecam [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Pstrąg pieczony (Malwina)*
Top
Bottom