Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Pstrąg w migdałach*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Alka" data-source="post: 9129" data-attributes="member: 50"><p>Składniki:</p><p>po 1 pstrągu na osobę,</p><p>na każdego pstrąga:</p><p>sok z 0,5 cytryny,</p><p>łyżka masła,</p><p>2 łyżki migdałów,</p><p>1 łyżeczka tymianku,</p><p>sól, pieprz.</p><p></p><p>Pstrągi polewamy sokiem z cytryny, solimy, pieprzymy posypujemy tymiankiem i odstawiamy. Na patelni rozpuszczamy masło i rumienimy na nim migdały. Przygotowaną rybkę układamy na wytłuszczonym naczyńku żaroodpornym, równiutko pokrywamy migdałami i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 st. C na jakieś 15-20 minut.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alka, post: 9129, member: 50"] Składniki: po 1 pstrągu na osobę, na każdego pstrąga: sok z 0,5 cytryny, łyżka masła, 2 łyżki migdałów, 1 łyżeczka tymianku, sól, pieprz. Pstrągi polewamy sokiem z cytryny, solimy, pieprzymy posypujemy tymiankiem i odstawiamy. Na patelni rozpuszczamy masło i rumienimy na nim migdały. Przygotowaną rybkę układamy na wytłuszczonym naczyńku żaroodpornym, równiutko pokrywamy migdałami i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 st. C na jakieś 15-20 minut. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Pstrąg w migdałach*
Top
Bottom