Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Pstrag z cytrynowej marynaty*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AnnaB." data-source="post: 798510" data-attributes="member: 8144"><p>Zrobiłam wczoraj. Ło Matko, jakie to było dobre. Mięsko aromatyczne, mięciutkie, samo odchodziło od ości. Nie miałam filetów, pstrąga pokroiłam w dzwonka. Zapiekłam w folii w piekarniku. 15 minut 200 stopni wystarczy. Marynatę robiłam z podanych składników, ale na oko. Więcej pieprzu (to przypomnienie dla mnie na przyszłość). Następnym razem spróbuję na patelni, bo to jednak oszczędność prądu. </p><p>A teraz biegnę na rynek po dorsza na dzisiejszy obiad. Będzie po darłowsku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AnnaB., post: 798510, member: 8144"] Zrobiłam wczoraj. Ło Matko, jakie to było dobre. Mięsko aromatyczne, mięciutkie, samo odchodziło od ości. Nie miałam filetów, pstrąga pokroiłam w dzwonka. Zapiekłam w folii w piekarniku. 15 minut 200 stopni wystarczy. Marynatę robiłam z podanych składników, ale na oko. Więcej pieprzu (to przypomnienie dla mnie na przyszłość). Następnym razem spróbuję na patelni, bo to jednak oszczędność prądu. A teraz biegnę na rynek po dorsza na dzisiejszy obiad. Będzie po darłowsku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Pstrag z cytrynowej marynaty*
Top
Bottom