Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Pugliese
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 200669" data-attributes="member: 956"><p>Witam. Jestem z Warszawy, mam na imię Hanka i jestem nowym "odwiedzaczem" tej strony. Również stosunkowo niedawno zaczęłam eksperymentować z pieczeniem chleba. Próbowałam już trochę przepisów internautów i gotowe mieszanki z różnych firm. Ale nie trafiłam jak dotąd na swój smak. Bardzo zainteresował mnie ten chleb. Chyba te piękne dziury i bez konieczności używania zakwasu. No i zrobiłam. Co prawda nie miałam semoliny i zrobiłam z mąki chlebowej 750, ale dla mnie w smaku jest rewelacyjny. Dziury piękne, tylko trochę taki "plaskaty". Powinnam dać chyba ciut więcej mąki. Pięknie wyrósł i dopiero w piecu rozjechał się. Bardzo dziękuję za ten przepis. Teraz będę próbować Pain a l'ancienne.</p><p>Proszę o informację, gdzie w Warszawie mogę kupić semolinę. Ja mieszkam w Tarchominie i jest niedaleko BOMI, ale niestety nie ma w nim semoliny tylko z tej samej firmy mąki na pizzę i makaron.</p><p>Będę wdzięczna za informację. </p><p>Pozdrowienia dla wszystkich piekarzy (piekarek).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 200669, member: 956"] Witam. Jestem z Warszawy, mam na imię Hanka i jestem nowym "odwiedzaczem" tej strony. Również stosunkowo niedawno zaczęłam eksperymentować z pieczeniem chleba. Próbowałam już trochę przepisów internautów i gotowe mieszanki z różnych firm. Ale nie trafiłam jak dotąd na swój smak. Bardzo zainteresował mnie ten chleb. Chyba te piękne dziury i bez konieczności używania zakwasu. No i zrobiłam. Co prawda nie miałam semoliny i zrobiłam z mąki chlebowej 750, ale dla mnie w smaku jest rewelacyjny. Dziury piękne, tylko trochę taki "plaskaty". Powinnam dać chyba ciut więcej mąki. Pięknie wyrósł i dopiero w piecu rozjechał się. Bardzo dziękuję za ten przepis. Teraz będę próbować Pain a l'ancienne. Proszę o informację, gdzie w Warszawie mogę kupić semolinę. Ja mieszkam w Tarchominie i jest niedaleko BOMI, ale niestety nie ma w nim semoliny tylko z tej samej firmy mąki na pizzę i makaron. Będę wdzięczna za informację. Pozdrowienia dla wszystkich piekarzy (piekarek). [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Pugliese
Top
Bottom