Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Pugliese
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 369533" data-attributes="member: 956"><p>A ja z uporem maniaka testuję pieczenie kolejnych chlebów bochenkowych w garnku. Dziś przyszła kolej na Pugliese. </p><p>Piekłam tradycyjnie z 1/2 porcji. Tak wyszedł:</p><p></p><p>[ATTACH=full]994[/ATTACH] </p><p></p><p>Tu przekrojony ciepły, bo nie mogłam się doczekać, żeby zobaczyć jak wygląda w środku:</p><p></p><p>[ATTACH=full]997[/ATTACH]</p><p></p><p>Jak dla mnie trzeba dodać więcej soli.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 369533, member: 956"] A ja z uporem maniaka testuję pieczenie kolejnych chlebów bochenkowych w garnku. Dziś przyszła kolej na Pugliese. Piekłam tradycyjnie z 1/2 porcji. Tak wyszedł: [ATTACH=full]994[/ATTACH] Tu przekrojony ciepły, bo nie mogłam się doczekać, żeby zobaczyć jak wygląda w środku: [ATTACH=full]997[/ATTACH] Jak dla mnie trzeba dodać więcej soli. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Pugliese
Top
Bottom