Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pulpeciki w sosie ogórkowo-marchewkowym wg Cynamoon
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Dorotka.p" data-source="post: 1547181" data-attributes="member: 5470"><p>Pulpety od zawsze robiłam w sosie koperkowym, a od czasu do czasu w pomidorowym [nie za często, bo po sosie pomidorowym zawsze mam zgagę], ale teraz chętnie wypróbuję coś nowego. Co prawda ten surowy ogórek trochę mnie niepokoi i nijak nie potrafię sobie wyobrazić, że może wpłynąć na smak potrawy, ale cóż, to odważnych świat należy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dorotka.p, post: 1547181, member: 5470"] Pulpety od zawsze robiłam w sosie koperkowym, a od czasu do czasu w pomidorowym [nie za często, bo po sosie pomidorowym zawsze mam zgagę], ale teraz chętnie wypróbuję coś nowego. Co prawda ten surowy ogórek trochę mnie niepokoi i nijak nie potrafię sobie wyobrazić, że może wpłynąć na smak potrawy, ale cóż, to odważnych świat należy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pulpeciki w sosie ogórkowo-marchewkowym wg Cynamoon
Top
Bottom