Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Puszysta sangria najlepsza na upały *
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="KAROTKA" data-source="post: 865219" data-attributes="member: 4167"><p>- Pół litra półsłodkiego (słodkiego) białego wina</p><p>- pół dużego aromatycznego jabłka (bez skórki)</p><p>- 1 dojrzała brzoskwinia lub nektarynka (bez skórki)</p><p>- szklanka arbuza pokrojonego w kostkę</p><p>- 2-3 plastry świeżego ananasa</p><p>- mango</p><p>- biały rum lub dobra wódka (do smaku)</p><p>- miód do smaku lub syrop owocowy</p><p></p><p>Owoce pokroić w kostkę i wrzucić do dużego słoika. Zalać winem. Wstawić do lodówki na kilka godzin lub po prostu zalać dobrze schłodzonym winem.</p><p>Zmiksować blenderem lub żyrafą na gładką masę i ew.doprawić do smaku miodem lub syropem owocowym.</p><p>Przelać do kieliszków i podawać z plasterkami cytryny lub limonki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KAROTKA, post: 865219, member: 4167"] - Pół litra półsłodkiego (słodkiego) białego wina - pół dużego aromatycznego jabłka (bez skórki) - 1 dojrzała brzoskwinia lub nektarynka (bez skórki) - szklanka arbuza pokrojonego w kostkę - 2-3 plastry świeżego ananasa - mango - biały rum lub dobra wódka (do smaku) - miód do smaku lub syrop owocowy Owoce pokroić w kostkę i wrzucić do dużego słoika. Zalać winem. Wstawić do lodówki na kilka godzin lub po prostu zalać dobrze schłodzonym winem. Zmiksować blenderem lub żyrafą na gładką masę i ew.doprawić do smaku miodem lub syropem owocowym. Przelać do kieliszków i podawać z plasterkami cytryny lub limonki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Puszysta sangria najlepsza na upały *
Top
Bottom