Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Pyszna marynata do bakłażanów
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 139785" data-attributes="member: 231"><p>zmodyfikowana wersja marynaty z Dań Jarskich Konemanna</p><p></p><p>Można używać też do cukinii, porów przepołowionych wzdłóż etc</p><p></p><p>mozna w niej marynować po usmażeniu/grillowaniu, lub smarowac bakłażany przed położeniem na grilla/patelnie grillową</p><p></p><p>pół szklanki oliwy</p><p>łyzka balsamico</p><p>dwa ząbki czosnku drobno posiekane</p><p> dwie szczypty przyprawy włoskiej (mieszanka oregano, bazylii etc)</p><p>listki z łodyżki tymianku</p><p>pół łyżeczki musztardy</p><p></p><p>dobrze wymieszac, odstawic by przeszło. Osolone i otarte z ptu bakłażany smarować mieszanką (ale raczej oliwą niż farfoclami, o się przypalą) grillować z kazdej strony ze 3 minuty.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 139785, member: 231"] zmodyfikowana wersja marynaty z Dań Jarskich Konemanna Można używać też do cukinii, porów przepołowionych wzdłóż etc mozna w niej marynować po usmażeniu/grillowaniu, lub smarowac bakłażany przed położeniem na grilla/patelnie grillową pół szklanki oliwy łyzka balsamico dwa ząbki czosnku drobno posiekane dwie szczypty przyprawy włoskiej (mieszanka oregano, bazylii etc) listki z łodyżki tymianku pół łyżeczki musztardy dobrze wymieszac, odstawic by przeszło. Osolone i otarte z ptu bakłażany smarować mieszanką (ale raczej oliwą niż farfoclami, o się przypalą) grillować z kazdej strony ze 3 minuty. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Pyszna marynata do bakłażanów
Top
Bottom