Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Pyszne lody śmietankowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="trzkasienka" data-source="post: 562916" data-attributes="member: 750"><p>no wlasnie- juz sobie nad tym glowe lamalam, bo to tylko ja gdzies przepis skopuje... blad wystepuje miedzy trzymaniem w lodowce, a nastepnie mieszaniem w maszynce- gdzies tutaj... </p><p></p><p>porozmawiam dzisiaj z mezem, czy sie da to wziac pod mikroskop...tylko nawet, jezeli wyjdzie, ze to tluszcz, to co wtedy? poprzednio mialam smietane 30% teraz 32% - 2 roznych firm, dwa rozne produkty... moze powinnam tej masy nie schladzac w lodowce, a od razu wrzucic do maszynki?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="trzkasienka, post: 562916, member: 750"] no wlasnie- juz sobie nad tym glowe lamalam, bo to tylko ja gdzies przepis skopuje... blad wystepuje miedzy trzymaniem w lodowce, a nastepnie mieszaniem w maszynce- gdzies tutaj... porozmawiam dzisiaj z mezem, czy sie da to wziac pod mikroskop...tylko nawet, jezeli wyjdzie, ze to tluszcz, to co wtedy? poprzednio mialam smietane 30% teraz 32% - 2 roznych firm, dwa rozne produkty... moze powinnam tej masy nie schladzac w lodowce, a od razu wrzucic do maszynki? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Pyszne lody śmietankowe
Top
Bottom