2 podwójne piersi z kurczaka,
2-3 cebule,
3-4 łyżki majonezu,
3-4 łyźki śmietany,
ser żółty ok.20 dkg,
ew. 4 pieczarki (niekoniecznie)
sól, olej
Do natluszczonej gęsiarki, lub naczynia żaroodpornego wkładamy obtłuczone z obu stron i lekko posolone piersi. Na nich układamy obraną cebule pokrojoną w wiórka. Majonez mieszamy ze śmietaną i smarujemy nim wierzch, a to wszystko przykrywamy startym żółtym serem. Zapiekamy w piekarniku ok 30 minut. w temp. 180 stopni.
Uwagi: Dobrze by było aby ser był z tych ostrzejszych w smaku, jeżeli nie ma takiego to trudno
Oczywiście możemy na cebulę dać podsmażone pieczarki a potem dopiero naszą "miksturę" i ser. Wybór należy do nas 
Robi się to bardzo szybko i jest naprawdę bardzo dobre w smaku. Polecam!!!!!!!!
2-3 cebule,
3-4 łyżki majonezu,
3-4 łyźki śmietany,
ser żółty ok.20 dkg,
ew. 4 pieczarki (niekoniecznie)
sól, olej
Do natluszczonej gęsiarki, lub naczynia żaroodpornego wkładamy obtłuczone z obu stron i lekko posolone piersi. Na nich układamy obraną cebule pokrojoną w wiórka. Majonez mieszamy ze śmietaną i smarujemy nim wierzch, a to wszystko przykrywamy startym żółtym serem. Zapiekamy w piekarniku ok 30 minut. w temp. 180 stopni.
Uwagi: Dobrze by było aby ser był z tych ostrzejszych w smaku, jeżeli nie ma takiego to trudno
Robi się to bardzo szybko i jest naprawdę bardzo dobre w smaku. Polecam!!!!!!!!
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: