Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Pyszny krem czekoladowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Nela_" data-source="post: 1017567" data-attributes="member: 23005"><p>Dopiero zaczynam przygodę z tortami stąd moje pytanie:</p><p>Przewiduję zrobienie tortu urodzinowego z gotowych biszkoptów (ma być na 5 osób) najlepiej taki mały z 3 warstw ciasta z czego krem z białej i bardzo gorzkiej czekolady. Czy tego kremu nie wyjdzie za dużo?? I jakie owoce mogę &quot;wrzucić&quot; żeby nie było za słodkie i nie &quot;popłynęło&quot; bo przewiduje ozdobić go masą cukrową/lukrem plastycznym</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nela_, post: 1017567, member: 23005"] Dopiero zaczynam przygodę z tortami stąd moje pytanie: Przewiduję zrobienie tortu urodzinowego z gotowych biszkoptów (ma być na 5 osób) najlepiej taki mały z 3 warstw ciasta z czego krem z białej i bardzo gorzkiej czekolady. Czy tego kremu nie wyjdzie za dużo?? I jakie owoce mogę "wrzucić" żeby nie było za słodkie i nie "popłynęło" bo przewiduje ozdobić go masą cukrową/lukrem plastycznym [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Pyszny krem czekoladowy
Top
Bottom