Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pyszny tort orzechowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 698248" data-attributes="member: 90"><p>Ja orzechowy również nasączam, może rzeczywiście mniej niż biszkoptowy, ale jednak. Na prawdę nie mam pojęcia ile jest tego ponczu, bo robię sobie w takim większym naczyniu i z wyczuciem nasączam ciasto, jak mi poncz zostaje, to albo wypijam albo wylewam. Orzechowy nienasączony zupełnie dla mnie nie byłby zjedliwy, ot byłoby to zwykłe ciasto z kremem. No ale co kto lubi, ja lubię dość wilgotne torty, również orzechowy. Poza tym poncz dodaje również smaku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 698248, member: 90"] Ja orzechowy również nasączam, może rzeczywiście mniej niż biszkoptowy, ale jednak. Na prawdę nie mam pojęcia ile jest tego ponczu, bo robię sobie w takim większym naczyniu i z wyczuciem nasączam ciasto, jak mi poncz zostaje, to albo wypijam albo wylewam. Orzechowy nienasączony zupełnie dla mnie nie byłby zjedliwy, ot byłoby to zwykłe ciasto z kremem. No ale co kto lubi, ja lubię dość wilgotne torty, również orzechowy. Poza tym poncz dodaje również smaku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pyszny tort orzechowy
Top
Bottom