Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
"Bachis"
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 751474" data-attributes="member: 10341"><p><span style="font-size: 26px">Na jeden mega. Myślałam, że wyrażnie to zabrzmiało. Ale po tylu latach poddałaś mi całkiem interesujący pomysł. Bo gdyby zrobić na mniejszych patelniach, to też byłyby bardzo dobre i mniej absorbujące przy smażeniu. No, może straciłyby tylko na pulchności, bo jak widzisz z tych składników ciasto wychodzi raczej omletowo - grzybkowe, a nie stricte naleśnikowe. W kazdym razie jest dobry, szczególnie na gorąco.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 751474, member: 10341"] [SIZE=10]Na jeden mega. Myślałam, że wyrażnie to zabrzmiało. Ale po tylu latach poddałaś mi całkiem interesujący pomysł. Bo gdyby zrobić na mniejszych patelniach, to też byłyby bardzo dobre i mniej absorbujące przy smażeniu. No, może straciłyby tylko na pulchności, bo jak widzisz z tych składników ciasto wychodzi raczej omletowo - grzybkowe, a nie stricte naleśnikowe. W kazdym razie jest dobry, szczególnie na gorąco.[/SIZE] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
"Bachis"
Top
Bottom