Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
"Ceviche" z trzech cebul
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1605281" data-attributes="member: 1142"><p>Jesli chcialabys przywrocic im jedrnosc a moze nawet wyhodowac nowe zielone listki i uzyc je w jajecznicy czy jako dodatek do serka wiejskiego lub zupy, to polecam zalanie bialej czesci cebulki woda, pare centymetrow doslownie, ustawienie pojemnika w jakims jasnym miejscu - parapet jest swietny. Regularne uzupelnianie wody da ci zbior przynajmniej 2 razy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1605281, member: 1142"] Jesli chcialabys przywrocic im jedrnosc a moze nawet wyhodowac nowe zielone listki i uzyc je w jajecznicy czy jako dodatek do serka wiejskiego lub zupy, to polecam zalanie bialej czesci cebulki woda, pare centymetrow doslownie, ustawienie pojemnika w jakims jasnym miejscu - parapet jest swietny. Regularne uzupelnianie wody da ci zbior przynajmniej 2 razy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
"Ceviche" z trzech cebul
Top
Bottom