Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
"chińszczyzna" z zupek chińskich
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 758516" data-attributes="member: 90"><p>cleopa, zastanawiam się co najbardziej Wam przeszkadzało w smaku, może ten charakterystyczny &quot; zupkowy&quot; zapach? ciekawa jestem jakich zupek użyłaś? Ja np. używam tylko zupek &quot;vifon&quot;( czy jakoś tak) bo z tych knorra czy amino nie smakuje mi makaron i całe danie wówczas również nie. </p><p>Kiedyś moja mama zrobiła to danie jak byłam u niej z wizytą i również mi nie smakowało, mimo, że użyła zupek takich jak lubię. Ale za bardzo rozmoczyła ten makaron i był obrzydliwie miękki, warzywa również za długo smażyła-wszystko było za miękkie, takie &quot;prytowate&quot; i przez to nie bardzo zjadliwe, może akurat u Ciebie też tak było?. </p><p>A zresztą wiadomo, że nie każdemu smakuje to samo, ale cieszę się, że spróbowałaś i podzieliłaś się opinią, mimo, ze danie nie trafiło w Twój gust.</p><p>Pozdrawiam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 758516, member: 90"] cleopa, zastanawiam się co najbardziej Wam przeszkadzało w smaku, może ten charakterystyczny " zupkowy" zapach? ciekawa jestem jakich zupek użyłaś? Ja np. używam tylko zupek "vifon"( czy jakoś tak) bo z tych knorra czy amino nie smakuje mi makaron i całe danie wówczas również nie. Kiedyś moja mama zrobiła to danie jak byłam u niej z wizytą i również mi nie smakowało, mimo, że użyła zupek takich jak lubię. Ale za bardzo rozmoczyła ten makaron i był obrzydliwie miękki, warzywa również za długo smażyła-wszystko było za miękkie, takie "prytowate" i przez to nie bardzo zjadliwe, może akurat u Ciebie też tak było?. A zresztą wiadomo, że nie każdemu smakuje to samo, ale cieszę się, że spróbowałaś i podzieliłaś się opinią, mimo, ze danie nie trafiło w Twój gust. Pozdrawiam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
"chińszczyzna" z zupek chińskich
Bottom