Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
"Czysty" przecier pomidorowy na zimę
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="DOROTKA1" data-source="post: 1174679" data-attributes="member: 12107"><p>Dziewczyny pomocy, </p><p></p><p>dzisiaj zabrałam się pierwszy raz za przecier pomidorowy na zimę... i nie wiem czy dobrze robię???</p><p>1) umyłam pomidory pokroiłam w cwiartki i do garnka z mala iloscią wody</p><p>2) jak zrobiły się miękkie to calośc (włącznie z płynem) przetarłam KA do przecierania</p><p>3) powstały przecier nie jest gesty tylko konsystencji raczej soku</p><p>i pytanie czy płyn do słoików przelac, czy powstały sok zagotowac jeszcze raz na małym ogniu kilka godzin (gdzieś w internecie ktoś pisał) aż zgęstnieje- jaka powinna byc konsystencja ???</p><p></p><p>dziękuję za pomoc</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DOROTKA1, post: 1174679, member: 12107"] Dziewczyny pomocy, dzisiaj zabrałam się pierwszy raz za przecier pomidorowy na zimę... i nie wiem czy dobrze robię??? 1) umyłam pomidory pokroiłam w cwiartki i do garnka z mala iloscią wody 2) jak zrobiły się miękkie to calośc (włącznie z płynem) przetarłam KA do przecierania 3) powstały przecier nie jest gesty tylko konsystencji raczej soku i pytanie czy płyn do słoików przelac, czy powstały sok zagotowac jeszcze raz na małym ogniu kilka godzin (gdzieś w internecie ktoś pisał) aż zgęstnieje- jaka powinna byc konsystencja ??? dziękuję za pomoc [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
"Czysty" przecier pomidorowy na zimę
Top
Bottom