Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
"Golabki" w lisciach salaty z Hong Kongu*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AgusiaH" data-source="post: 370199" data-attributes="member: 80"><p>Sama sie glowie nad tym czym zastapic kasztany wodne, bo nie zawsze mam je na podoredziu. One sa niby bardzo klasyczne w tego typu potrawach - ale poniewaz sa dosc neutralne smakowo i ich dodatek ma zapewnic truche chrupkosci to ja bym zaryzykowala zastapienie ich swiezymi (raczej nie puszkowanymi) kielkami sojowymi. </p><p></p><p>Mysle , ze kasztany wodne da sie kupic w sklepach z azjatyckimi produktami lub w slynnym Bomi. Z tego co pamietam z wizyt w Polsce ten ostatni ma calkiem szeroka game produktow z Azji, wiec i potrzebne w tym przepisie sosy powinno sie udac tam znalezc.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AgusiaH, post: 370199, member: 80"] Sama sie glowie nad tym czym zastapic kasztany wodne, bo nie zawsze mam je na podoredziu. One sa niby bardzo klasyczne w tego typu potrawach - ale poniewaz sa dosc neutralne smakowo i ich dodatek ma zapewnic truche chrupkosci to ja bym zaryzykowala zastapienie ich swiezymi (raczej nie puszkowanymi) kielkami sojowymi. Mysle , ze kasztany wodne da sie kupic w sklepach z azjatyckimi produktami lub w slynnym Bomi. Z tego co pamietam z wizyt w Polsce ten ostatni ma calkiem szeroka game produktow z Azji, wiec i potrzebne w tym przepisie sosy powinno sie udac tam znalezc. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
"Golabki" w lisciach salaty z Hong Kongu*
Top
Bottom