Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
"kostki" rosolowe wlasnej produkcji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="carbonicum" data-source="post: 510114" data-attributes="member: 3"><p>przepis na kostki rosolowe-a raczej proszek rosolkowy warzywny</p><p></p><p>140g cebuli</p><p>40g soli morskiej</p><p>85g marchewki</p><p>25g pora</p><p>65g selera</p><p>40g pietruszki korzen</p><p>150g pomidora</p><p>10g pietruszki zielonej</p><p></p><p>piekarnik nagrzac na 75°</p><p>cebule, marchew, pora, pietruszke i selera obrac pokroic na male kawaleczki, pomidory tez na kawaleczki, pietruszke zielona poszatkowac, wszystko wraz z sola wrzucic do miksera i zmiksowac na jednolita mase</p><p>blache z pieca wylozyc pergaminem, na to rozetrzec te mase i suszyc przez noc przy wlaczonym piekarniku ok. 8 godzin</p><p></p><p>podoba mi sie ten przepis, na pewno wyprobuje, tylko ze dodam jeszcze<strong> pieprzu, lubczyku, kurkumy i ziela angielskiego </strong>wtedy powinno byc git</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="carbonicum, post: 510114, member: 3"] przepis na kostki rosolowe-a raczej proszek rosolkowy warzywny 140g cebuli 40g soli morskiej 85g marchewki 25g pora 65g selera 40g pietruszki korzen 150g pomidora 10g pietruszki zielonej piekarnik nagrzac na 75° cebule, marchew, pora, pietruszke i selera obrac pokroic na male kawaleczki, pomidory tez na kawaleczki, pietruszke zielona poszatkowac, wszystko wraz z sola wrzucic do miksera i zmiksowac na jednolita mase blache z pieca wylozyc pergaminem, na to rozetrzec te mase i suszyc przez noc przy wlaczonym piekarniku ok. 8 godzin podoba mi sie ten przepis, na pewno wyprobuje, tylko ze dodam jeszcze[B] pieprzu, lubczyku, kurkumy i ziela angielskiego [/B]wtedy powinno byc git [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
"kostki" rosolowe wlasnej produkcji
Top
Bottom