Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
"Kurnik" - rosyjski pasztet z kury
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 804094" data-attributes="member: 10341"><p>Bardzo słuszne uwagi Joanno. Ryż gotowałam na wodzie, ponieważ w tym samym czasie w niewielkiej ilości płynu gotował się kurczak. Ale nic mu się nie stanie, jeśli ubędzie mu trochę rosołu, a ryż tylko na tym zyska. Pomysł z kominkami też jest znakomity, bo ja po prostu dżgałam ciasto wielokrotnie widelcem, a tu wystarczą dwa otwory i będzie dobrze. Trzymam kciuki, żeby smakował.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 804094, member: 10341"] Bardzo słuszne uwagi Joanno. Ryż gotowałam na wodzie, ponieważ w tym samym czasie w niewielkiej ilości płynu gotował się kurczak. Ale nic mu się nie stanie, jeśli ubędzie mu trochę rosołu, a ryż tylko na tym zyska. Pomysł z kominkami też jest znakomity, bo ja po prostu dżgałam ciasto wielokrotnie widelcem, a tu wystarczą dwa otwory i będzie dobrze. Trzymam kciuki, żeby smakował. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
"Kurnik" - rosyjski pasztet z kury
Top
Bottom