Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
"Oscar"
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="a.kuku" data-source="post: 791093" data-attributes="member: 5623"><p>Takie kanapki zapiekne są bardzo dobre. Ja robię je bardzo często ale na patelni i z chleba.</p><p></p><p>potrzebujemy 2 sznytki chleba dodatki wg uznania ( ostatnio miałam wędlinę ekspresową z piersi indyka, ogórek, pomidor, cebula, majonez keczup i ser) z chleba i nadzienia zrobić tzw klapkę i położyć na rozgrzaną patelnie najlepiej teflonową na kanapkę położyć garnek docisnąć ( garnek musi być dość ciężki)i zrumienić (garnek cały czas na kanapce ) zdjąć garnek i odwrócić kanapkę na durgą stronę i uwaga nie kłaśc już garnka bo kanapka wyjdzie nam wilgoyna i zrumienić </p><p></p><p>pomysł zaczerpnięty od tego pana z kuchnia tv <a href="http://www.ainsley-harriott.com/" target="_blank">http://www.ainsley-harriott.com/</a></p><p></p><p><span style="font-family: 'arialsans-serif'">[size=&quot;-1&quot;][/size]</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="a.kuku, post: 791093, member: 5623"] Takie kanapki zapiekne są bardzo dobre. Ja robię je bardzo często ale na patelni i z chleba. potrzebujemy 2 sznytki chleba dodatki wg uznania ( ostatnio miałam wędlinę ekspresową z piersi indyka, ogórek, pomidor, cebula, majonez keczup i ser) z chleba i nadzienia zrobić tzw klapkę i położyć na rozgrzaną patelnie najlepiej teflonową na kanapkę położyć garnek docisnąć ( garnek musi być dość ciężki)i zrumienić (garnek cały czas na kanapce ) zdjąć garnek i odwrócić kanapkę na durgą stronę i uwaga nie kłaśc już garnka bo kanapka wyjdzie nam wilgoyna i zrumienić pomysł zaczerpnięty od tego pana z kuchnia tv [URL="http://www.ainsley-harriott.com/"]http://www.ainsley-harriott.com/[/URL] [FONT=arialsans-serif][size="-1"][/size][/FONT] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
"Oscar"
Top
Bottom