Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
"Red Apple" *
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 878012" data-attributes="member: 10341"><p>Jedna łyżka cukru pudru nie zmienia aż tak smaku 75 dkg porzeczek z wytrawnego na słodki. Spokojnie możesz zrobić bez cukru. Ja piłam z cukrem, ale nie czułam wyrażnie tej różnicy. Zresztą robiłam tylko jeden drink i na blisko 20 dkg porzeczek brałam tylko 1/4 łyżki cukru pudru, co jest ilością symboliczną. Drink nie jest jednak kwaśny, bo wymieszany z sokiem jabłkowym (brałam z kartonu) tworzy orzeżwiający, smaczny napój. Cynamon świetnie się z tym komponuje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 878012, member: 10341"] Jedna łyżka cukru pudru nie zmienia aż tak smaku 75 dkg porzeczek z wytrawnego na słodki. Spokojnie możesz zrobić bez cukru. Ja piłam z cukrem, ale nie czułam wyrażnie tej różnicy. Zresztą robiłam tylko jeden drink i na blisko 20 dkg porzeczek brałam tylko 1/4 łyżki cukru pudru, co jest ilością symboliczną. Drink nie jest jednak kwaśny, bo wymieszany z sokiem jabłkowym (brałam z kartonu) tworzy orzeżwiający, smaczny napój. Cynamon świetnie się z tym komponuje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
"Red Apple" *
Top
Bottom