- Paź 28, 2004
- 1,551
- 1
- 0
Raclette z gruszką, camemberem i pieczarkami
1 gruszka
cammembert
4 pieczarki
1.Pieczarki kroimy w plasterki (3 mm) i smażymy na maśle 2 minuty. Gruszkę kroimy na plastry (3 mm).
2.Na patelerkę kładziemy plastry gruszki, parę pieczarek i plastry cammembera. Zapiekamy aż ser jest w miarę płynny.
Ps. Jest to wersja raclette dla odchudzających.

1 gruszka
cammembert
4 pieczarki
1.Pieczarki kroimy w plasterki (3 mm) i smażymy na maśle 2 minuty. Gruszkę kroimy na plastry (3 mm).
2.Na patelerkę kładziemy plastry gruszki, parę pieczarek i plastry cammembera. Zapiekamy aż ser jest w miarę płynny.
Ps. Jest to wersja raclette dla odchudzających.