Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Racuszki bananowe*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Ania D." data-source="post: 553651" data-attributes="member: 1080"><p>Inez, jeśli dużo zużywacie mąki, to polecam kupno specjalnego młynka do zboża. My taki kupiliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Mam zawsze świeżą mąkę, a było dla mnie problemem, by często jeździć po mąkę razową (nie można zrobić dużych zapasów, bo szybko się psuje). W młynku mielę też wszelkie kasze na mąkę (gryczaną, jaglaną, pęczak) oraz ryż. Wiem, że jest swieża i razowa, a w sklepie nie zawsze można kupić to, co mi potrzebne. </p><p>Można też próbować zemleć kasze w dobrym blenderze lub młynku do kawy. Trochę to kłopotliwe, warto też przesiewać taką mąkę przez sitko, bo zdarzają się grudki, ale zawsze to jakieś wyjście.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ania D., post: 553651, member: 1080"] Inez, jeśli dużo zużywacie mąki, to polecam kupno specjalnego młynka do zboża. My taki kupiliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Mam zawsze świeżą mąkę, a było dla mnie problemem, by często jeździć po mąkę razową (nie można zrobić dużych zapasów, bo szybko się psuje). W młynku mielę też wszelkie kasze na mąkę (gryczaną, jaglaną, pęczak) oraz ryż. Wiem, że jest swieża i razowa, a w sklepie nie zawsze można kupić to, co mi potrzebne. Można też próbować zemleć kasze w dobrym blenderze lub młynku do kawy. Trochę to kłopotliwe, warto też przesiewać taką mąkę przez sitko, bo zdarzają się grudki, ale zawsze to jakieś wyjście. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Racuszki bananowe*
Top
Bottom