Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Rafaello
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margetita" data-source="post: 213455" data-attributes="member: 650"><p>Wykonałam Rafaello, smakuje lepiej niż wygląda.</p><p>Mam jednak małe ale: powiedzcie jaką konsystencję miał ów budyń.</p><p>Po jego ugotowaniu to co było w garnku przyponinało sprężystą gęstą, słodką masę. Czy tak ma być?</p><p>Sytuację uratowało nieco rozpulchnione masło, dodałam także nieco mleka, żeby masa była lżejsza.</p><p>Po całonocnym przechowywaniu gotowego "ciasta" w lodówce, </p><p>przyszedł czas na skosztowanie. Rafaello schłodzone w lodówce jeszcze bardziej stężało. Wydaje mi się, że Rafaello powinno być delikatne i puszyste, a moje jest powiedzmy: delikatnie "ciężkie".</p><p></p><p>Powiedzcie, co skopałam?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margetita, post: 213455, member: 650"] Wykonałam Rafaello, smakuje lepiej niż wygląda. Mam jednak małe ale: powiedzcie jaką konsystencję miał ów budyń. Po jego ugotowaniu to co było w garnku przyponinało sprężystą gęstą, słodką masę. Czy tak ma być? Sytuację uratowało nieco rozpulchnione masło, dodałam także nieco mleka, żeby masa była lżejsza. Po całonocnym przechowywaniu gotowego "ciasta" w lodówce, przyszedł czas na skosztowanie. Rafaello schłodzone w lodówce jeszcze bardziej stężało. Wydaje mi się, że Rafaello powinno być delikatne i puszyste, a moje jest powiedzmy: delikatnie "ciężkie". Powiedzcie, co skopałam? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Rafaello
Top
Bottom