Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Razowa szarlotka bez cukru (zdrowy przepis ;)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="DagaM" data-source="post: 256981" data-attributes="member: 1225"><p>Hazo, mi sie wydaje, ze u Skrzacika tez sa zmiksowane daktyle, a to co widac na zdjeciu, to chyba sa rodzynki, ktorych ja nie dalam. W kazdym razie, mysle, ze takie podgotowane, nie zmiksowane daktyle tez moga byc. Ja np. wczesniej robilam ta szarlotke i w ogole nie przyszlo mi do glowy, zeby dawac mase daktylowa, wiec szarlotka byla tylko z nadzieniem jablkowo-rodzynkowym i tez bylo dobre, ale mniej slodkie niz z dodatkowa masa daktylowa.</p><p>Aha, i jeszcze wyczytalam gdzies, ze takie ciasto razowe, po wyrobieniu, dobrze jest odstawic na godzine do odpoczecia w lodowce. Ja tak zrobilam, mysle, ze dzieki temu bylo bardziej kruche.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DagaM, post: 256981, member: 1225"] Hazo, mi sie wydaje, ze u Skrzacika tez sa zmiksowane daktyle, a to co widac na zdjeciu, to chyba sa rodzynki, ktorych ja nie dalam. W kazdym razie, mysle, ze takie podgotowane, nie zmiksowane daktyle tez moga byc. Ja np. wczesniej robilam ta szarlotke i w ogole nie przyszlo mi do glowy, zeby dawac mase daktylowa, wiec szarlotka byla tylko z nadzieniem jablkowo-rodzynkowym i tez bylo dobre, ale mniej slodkie niz z dodatkowa masa daktylowa. Aha, i jeszcze wyczytalam gdzies, ze takie ciasto razowe, po wyrobieniu, dobrze jest odstawic na godzine do odpoczecia w lodowce. Ja tak zrobilam, mysle, ze dzieki temu bylo bardziej kruche. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Razowa szarlotka bez cukru (zdrowy przepis ;)
Top
Bottom