Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Razowiec żytni z dużą ilością ziaren
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 178077" data-attributes="member: 232"><p>tego chleba, dokladnie wg tej receptury nie robilam jeszcze. </p><p></p><p>On z wygladu bedzie przypominal raczej nasz pumpernikiel (widzialam zdjecie oryginalu), a ten prawie zawsze jest pakowany w folie/celofan, zeby utrzymac odpowiednia wilgotnosc. Skorka w pumperniklu nie jest taka wazna.</p><p></p><p>jesli chodzi te twoja make, to jest to pewnie taka, ktora niemcy nazywaja schrotowka. Ja bardzo ja lubie. Dzieki niej kazdy chleb nabiera lepszego smaku. Mozesz nia nawet zastapic otreby. Zaparzona bedzie bardzo dobra.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 178077, member: 232"] tego chleba, dokladnie wg tej receptury nie robilam jeszcze. On z wygladu bedzie przypominal raczej nasz pumpernikiel (widzialam zdjecie oryginalu), a ten prawie zawsze jest pakowany w folie/celofan, zeby utrzymac odpowiednia wilgotnosc. Skorka w pumperniklu nie jest taka wazna. jesli chodzi te twoja make, to jest to pewnie taka, ktora niemcy nazywaja schrotowka. Ja bardzo ja lubie. Dzieki niej kazdy chleb nabiera lepszego smaku. Mozesz nia nawet zastapic otreby. Zaparzona bedzie bardzo dobra. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Razowiec żytni z dużą ilością ziaren
Top
Bottom