Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Razowy "z domowego"
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="frigg" data-source="post: 572285" data-attributes="member: 1559"><p>400 g ciasta zakwaszonego żytniego metodą 3-fazową </p><p>200 g mąki razowej pszennej</p><p>200 g mąki żytniej razowej </p><p>50 g mąki wiejskiej 550</p><p>1 szklanka wody z 1 łyżka soli , mały jogurt nat.</p><p>zamieszać w misce i zostawić na kilka godzin - u mnie było 5 w chłodzie </p><p>potem przełozyć do garnka i zostawić w spokoju na 1-2 godZ. </p><p></p><p>Garnek wysmarowany i wysypany otrębami</p><p>[ATTACH=full]16743[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="frigg, post: 572285, member: 1559"] 400 g ciasta zakwaszonego żytniego metodą 3-fazową 200 g mąki razowej pszennej 200 g mąki żytniej razowej 50 g mąki wiejskiej 550 1 szklanka wody z 1 łyżka soli , mały jogurt nat. zamieszać w misce i zostawić na kilka godzin - u mnie było 5 w chłodzie potem przełozyć do garnka i zostawić w spokoju na 1-2 godZ. Garnek wysmarowany i wysypany otrębami [ATTACH=full]16743[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Razowy "z domowego"
Top
Bottom