Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Red Velvet Cake
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1161701" data-attributes="member: 1024"><p>[ATTACH=full]65945[/ATTACH]</p><p></p><p>Zrobiłam poglądowe zdjęcie kremu, choć składniki eksperymentalnie inne niż w przepisie:</p><p>400 g serka homogenizowanego 7.5% (z Lidla)</p><p>ok. 100 g miękkiego masła</p><p>ok. 400 ml śmietanki kremówki 30%</p><p>ok. 100 g cukru</p><p>łyżka domowej eesencji waniliowej</p><p></p><p>Z resztek kremówki zrobiłam &quot;dekorację&quot;:</p><p></p><p>[ATTACH=full]65948[/ATTACH]</p><p></p><p>Blaty jednak przekroiłam na dwie części, bo kremu wyszło sporo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1161701, member: 1024"] [ATTACH=full]65945[/ATTACH] Zrobiłam poglądowe zdjęcie kremu, choć składniki eksperymentalnie inne niż w przepisie: 400 g serka homogenizowanego 7.5% (z Lidla) ok. 100 g miękkiego masła ok. 400 ml śmietanki kremówki 30% ok. 100 g cukru łyżka domowej eesencji waniliowej Z resztek kremówki zrobiłam "dekorację": [ATTACH=full]65948[/ATTACH] Blaty jednak przekroiłam na dwie części, bo kremu wyszło sporo. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Red Velvet Cake
Top
Bottom