Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Red Velvet Cake
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1660557" data-attributes="member: 1024"><p>Robiłam na prezent i wyszedł bardzo udany. Niestety, zapomniałam zrobić zdjęcie.</p><p>Na masę wzięłam 500 g mascarpone Galbani, ok. 600 ml kremówki, 2 serki śmietankowe w typie Philadelphii o nazwie Krimi (z Biedronki), ok. 200 g (pół pudełka) naturalnego twarożku homogenizowanego, ok. 160 g cukru i opak. cukru z wanilią. </p><p>Ubiłam serki i twarożek z cukrem (nie miałam na działce pudru i dałam zwykły), a w drugiej misce - mascarpone z kremówką.</p><p>Masa miała dobrą konsystencję i nie rozjeżdżała się w gotowym cieście. Wystarczyło jej na solidne potrójne przełożenie i dekorację boków i góry.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1660557, member: 1024"] Robiłam na prezent i wyszedł bardzo udany. Niestety, zapomniałam zrobić zdjęcie. Na masę wzięłam 500 g mascarpone Galbani, ok. 600 ml kremówki, 2 serki śmietankowe w typie Philadelphii o nazwie Krimi (z Biedronki), ok. 200 g (pół pudełka) naturalnego twarożku homogenizowanego, ok. 160 g cukru i opak. cukru z wanilią. Ubiłam serki i twarożek z cukrem (nie miałam na działce pudru i dałam zwykły), a w drugiej misce - mascarpone z kremówką. Masa miała dobrą konsystencję i nie rozjeżdżała się w gotowym cieście. Wystarczyło jej na solidne potrójne przełożenie i dekorację boków i góry. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Red Velvet Cake
Top
Bottom