Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Red Velvet Cake
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sachmet83" data-source="post: 1455498" data-attributes="member: 23411"><p>Masz rację ciasto powinno być puszyste i nikt celowo nie piecze zakalca, wg mnie ciasto jest po prostu nie dopieczone, może inny czas pieczenia lub temperatura uratowałaby ten przepis, wskazówka z patyczkiem nie zadziałała w tym przepisie niestety. Ostatnia warstwa tortu usiadła także pod wpływem ciężaru warstw, na Twoim zdjęciu różnież jest innej grubości co pozostałe. Pewnie wystarczyło by 10 minut dłużej w piecu i byłoby zupełnie inne ciasto.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sachmet83, post: 1455498, member: 23411"] Masz rację ciasto powinno być puszyste i nikt celowo nie piecze zakalca, wg mnie ciasto jest po prostu nie dopieczone, może inny czas pieczenia lub temperatura uratowałaby ten przepis, wskazówka z patyczkiem nie zadziałała w tym przepisie niestety. Ostatnia warstwa tortu usiadła także pod wpływem ciężaru warstw, na Twoim zdjęciu różnież jest innej grubości co pozostałe. Pewnie wystarczyło by 10 minut dłużej w piecu i byłoby zupełnie inne ciasto. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Red Velvet Cake
Top
Bottom