- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
MAkaron gotować
na patelnię wlać ciut oliwy
wcisnąć ząbek czosnku, wrzucić 1 suszoną ostrą papryczkę
podsmażyć chwilkę
dodać osączonego z oliwy tuńczyka (albo i dwa
zetrzeć skórkę z cytryny, dodać do tuńczyka
wycisnąc sok z cytryny , dodać do tuńczyka
Doprawić do smaku pieprzem i ew. solą
można dodać kapary
koniec
na patelnię wlać ciut oliwy
wcisnąć ząbek czosnku, wrzucić 1 suszoną ostrą papryczkę
podsmażyć chwilkę
dodać osączonego z oliwy tuńczyka (albo i dwa
zetrzeć skórkę z cytryny, dodać do tuńczyka
wycisnąc sok z cytryny , dodać do tuńczyka
Doprawić do smaku pieprzem i ew. solą
można dodać kapary
koniec

