Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Risotto z pieczarkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 1523925" data-attributes="member: 2721"><p>Dobrze Ker, odpowiem Ci zatem jeszcze raz ostatni - <strong>ja</strong> nie daję jedynie wina. I <strong>nie dam</strong>. Nie chcę i mi nie smakuje. <strong>Kto chce, niech daje</strong> - uczciwie wspominam w przepisie o wszystkich możliwościach. Nie rozumiem, czemu kiedy się mówi, że jest się abstynentem z wyboru, ludzie na siłę człowieka próbują uszczęśliwić i przekonać do alkoholu. Jeśli ktoś lubi, wolna wola, jeśli nie -również wolna. To tak, jak by Muzułmaninowi na siłę reklamować uroki wieprzowiny i nie rozumieć jego &quot;nie&quot;. Nie jestem Muzułmanką, lecz mam prawo do mojego &quot;nie&quot;. Papierosom też mówię &quot;nie&quot;. </p><p>O innych rezygnacjach pisałam <em>żartem</em> tylko po to, by pokazać, że im ich więcej, tym gorzej, lecz w życiu różne sytuacje bywają. Nie wiem, gdzie wyczytałaś, że ja nie lubię grzyba czy parmezanu. Widzisz je na zdjęciu zresztą.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 1523925, member: 2721"] Dobrze Ker, odpowiem Ci zatem jeszcze raz ostatni - [B]ja[/B] nie daję jedynie wina. I [B]nie dam[/B]. Nie chcę i mi nie smakuje. [B]Kto chce, niech daje[/B] - uczciwie wspominam w przepisie o wszystkich możliwościach. Nie rozumiem, czemu kiedy się mówi, że jest się abstynentem z wyboru, ludzie na siłę człowieka próbują uszczęśliwić i przekonać do alkoholu. Jeśli ktoś lubi, wolna wola, jeśli nie -również wolna. To tak, jak by Muzułmaninowi na siłę reklamować uroki wieprzowiny i nie rozumieć jego "nie". Nie jestem Muzułmanką, lecz mam prawo do mojego "nie". Papierosom też mówię "nie". O innych rezygnacjach pisałam [I]żartem[/I] tylko po to, by pokazać, że im ich więcej, tym gorzej, lecz w życiu różne sytuacje bywają. Nie wiem, gdzie wyczytałaś, że ja nie lubię grzyba czy parmezanu. Widzisz je na zdjęciu zresztą. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Risotto z pieczarkami
Bottom